úterý 17. listopadu 2015

STANOVISKO DIAMOND TRAVEL s.r.o.

Praha, 17. 11. 2015
Vážení klienti,

Vzhledem k množícím se verbálním útokům na společnost  Diamond Travel s. r. o. na portálu www.hodnocenicestovek.cz, které jsou shodně datované z října  a listopadu 2015, bychom vás rádi ujistili, že všechny recenzované případy nadále prověřujeme a společně s právními zástupci zjišťujeme pravý stav věci.

Vše zatím nasvědčuje tomu, že se jedná o nestandardní  praktiky  klientky Lucie M. , která  odstoupila od cestovní smlouvy  krátce před odletem. Společnost Diamond travel s.r.o. je nucena se proti těmto útokům  nejen ohradit ale především bránit.

Všem ostatním moc děkuji za podporu, kterou nám vyjadřujete.

Renata Jelínková
Diamond Travel s. r. o.


Vyjádření k nepravdivým informací paní Palivcové ze dne 16.11.2015

Paní Vladimíra Palivcová si nejprve objednala zájezd na duben 2015, bohužel ze zdravotních důvodů zrušla, vzhledem k tomu, že byla pojištěna proti stornu, dostala pojistné plnění od pojišťovny  Generali - viz. níže uvedený důkaz , následně se domáhala slevy na další zájezd, který se měl uskutečnit v listopadu, zájezd si zakoupila a následně po té se domáhala antidatování  z důvodu pojištění storna u pojišťovny Allianz.
Před odletem se opakovala sitiace z jara letošního roku, na maily nereagovala a po své spolucetující vzkázala, že nikam jet nechce.... Peníze má vrácené a zřejmě si pro další půjde tentokrát do další pojišťovny .....

Proti  nepravdivému  vyjádření paní Palivcové  ze dne 16.11.2015  se chceme nejen ohradit, ale rovněž se pomocí právmích zástupců budeme všemi prostředky bránit.


Diamond travel

Od:
  ‌
Komu:
Diamond Travel  ‌
Datum:
1.4. 2015 15:38
Přílohy:
Dobrý den,
 omlouvám se, že jsem ještě neposlala podepsanou smlouvu, ale nemohu si ji
vytisknout a přeposlat zpět, z důvodu přeinstalování počítače mi nefunguje
tiskárna. Během příštího ji týdne budu mít opravenou. Nebo ji prosím zaslat
poštou.
Ještě bych poprosila všechny pojistit, ale nevím, jestli je vhodné u stejné
pojišťovny, u které máme nyní plnění storna, nechám si poradit od Vás.

   Děkuji, s pozdravem Palivcová