úterý 24. února 2015

Opakované vyjádření CK Diamond travel k nekalým praktikám



Rozhodli jsem se  neustále zasílat  vyjádření na provozovatele serveru , právě dne jsme odeslali  7 . výzvu  společnosti   Cyrrus Trade s.r.o., odezva žádná. Rovněž jsme zaslali kopie do jiných společností, kde působí IVANA ESTER VARTECKÁ, provozovatelka webových stránek www.hodnocenícestovek.cz, konkrétně do společnosti www.bezvydavatele.cz a http://www.sro-online.cz/. Ani z jedné společnosti se nám neozvali a telefony již 2 roky nikdo nezvednul…….


Renata Jelínková, Diamond travel s.r.o.

4 komentáře:

  1. Úspěch v ČR je nepřípustný. Přeji CK Diamond travel, aby se jí podařilo všechny kazitele porazit. Jednání některých občanů ČR je vážně příšerný.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to opravdu hrozné, oporučuji Diamond travel se bránit, nejlépe právní cestou, nemůže si tady každý dělat cl chce a živit se na lžích, musí ua to nést zodpovědnost ta Vartecká .

    OdpovědětVymazat
  3. Dělají to všechno úmyslně, já jsem napsala na Diamond travel pozitivní recenzi a nepřidali mi jí, vše cenzurují a dobré se psát nesmí. Karolína

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, rovněž jsem se snažil napsat na hodnocenicestovek.cz turo recenzi a nezveřejnili ji, tak píšu sem, abych se přidal k těm, co vědí, že jde o konkurenční boj.
    V minulosti jsme absolvovali několik cest s Diamond travel a naše zkušenosti jsou ty nejlepší - ochota, spolehlivost a preciznost jsou samozřejmostí. Vždy bylo vše pro cestu důsledně připraveno. Od 7. do 15. února 2015 jsme uskutečnili okružní plavbu Karibikem na lodi Carnival a jako obvykle bylo vše pečlivě připraveno. . Do budoucna budeme vyžívat služeb této cestovní kanceláře a totéž doporučujeme i ostatním. Ing. Josef Kocián s rodinou, Olomouc

    OdpovědětVymazat