pátek 1. května 2015

Vyjádření k nepravdivým informacím pana Michala K.

Pan Michal K. si objednal zájezd do Karibiku v únoru 2015 , bohužel však z jeho strany nedošlo k úhradě zájezdu . Následně mu bylo sděleno, že již není možný tento termín rezervovat a nabídli jsme mu zájezd v březnu tohoto roku, byl však obeznámen, že tento termín je bez delegáta.  Ze strany pana Michala K.  došlo opět k velké prodlevě s platbou, ale i přesto jsme mu vše ve velmi krátké době zajistili.  Verze pana Michala K.  je nepravdivá a smyšlená, bohužel však opět používá web hodnocenicestovek.cz jako prostředek k vymožení financí. 

Renata Jelínková 
Diamond travel

1 komentář:

  1. Dobrý den, zájezdu Z tropů do rozkvetlé Evroy jse se s manželem také zúčasnili. Diamond travel vše skvěle zorganizoval, cesta byla dlouhá, ale s tím jsme museli počítat. V CK byli velmi milí a ochotní, delegát VLK byl opravdu profesionál.
    Pokyny přišly 10 dní před cestou, ale předem jsme byli o včem informováni. Plavba byla úžasná.
    Na zájezdu se však objevila skupina 3 postarších manželsých párů, kteří neustále obtěžovali ostatní, aby chtěli na CK Diamond travel peníze zpět, když jsem jim řekla, že zájez nemá žádnou chybu, tak se ten jeden choval jako hulvát, a byl to právě tento politik, protože jeho chování přesně odpovídá jak CK Diamond travel popisuje. Tak, že pozor na něj. JS

    OdpovědětVymazat